DIENSTEN

Behangwerken

Behangwerken

Behangwerken

Behangpapier is opnieuw in de mode en biedt een veelzijdige manier om sfeer aan je interieur toe te voegen. Onze vakmannen combineren behang met verf om muren te laten spreken. Ons aanbod varieert van klassieke tot zeer trendy behangwerken.

Wij staan dan ook klaar om je te begeleiden in de keuze, met een uitgebreid aanbod van inspirerende designs. Ontdek bij ons de nieuwste behangcollecties en ontvang deskundig advies op maat. Wij voeren gerenommeerde merken zoals Arte, Eijffinger, Hooked on Walls, en zoveel meer.

Terpentijn biedt tal van behangsoorten aan, van vlies- en vinylbehang tot akoestisch behang. Speciaal voor verbetering van de akoestiek bieden we akoestisch behang aan, een variant van glasvezelbehang met een extra dikke rug van geluidsabsorberend foam.

Ideaal om de geluidssfeer in kantoren of andere ruimtes te verbeteren. In moderne interieurs met harde materialen kan slechte akoestiek zorgen voor een ongezellige sfeer, geluidsoverlast en vermoeidheid.

Ons assortiment van akoestisch behang, zoals dat van Buzzispace, helpt nagalm te verminderen en de ruimte warmer te maken. Maak van behang een doeltreffend en stijlvol element in jouw interieur met Terpentijn.